Ensitreffit alttarilla USA

3. kausi, 1. Uudet parit uunista ulos
80% tykkäsi
Yhdysvaltojen rohkeimmat sinkut ovat valmiita luovuttamaan kohtalonsa tuntemattomien käsiin ja antavat asiantuntijoiden päättää puolestaan, kuka voisi olla heille se täydellinen kumppani. Parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla mennäkseen naimisiin. Kuinka kemiat kohtaavat ja löytyykö oikea rakkaus? Kuudes tuotantokausi.
2. kausi3. kausi5. kausi6. kausi
 • 1. Uudet parit uunista ulos
  1. Uudet parit uunista ulos

  Kausi 3, 1/15. Tosirakkautta etsitään taas tieteellisin keinoin, kun neljän hengen asiantuntijatiimi paneutuu 20 000 halukkaan hakijan valtavaan joukkoon. Heistä valitaan kolme miestä ja kolme naista, jotka tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Tässä erikoisjaksossa käydään läpi prosessia, joka edeltää itse hääjuhlia ja avioliittojen alkamista. Kyseessä ovat oikeiden ihmisten aidot tunteet, joten kandidaatit on valittava harkiten. Ainoa tie ulos avioliitosta on avioero tai kuolema, joten asiantuntijat haluavat tehdä parhaansa sopivien parien löytämiseksi. Jokaisen toiveena on unelmien puoliso ja kestävä liitto. Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 2. Polttarit paineen alla
  2. Polttarit paineen alla

  Kausi 3, 2/15. Tässä jaksossa tutustutaan paremmin kolmeen sokkohääpariimme sekä valmistaudutaan tietysti häihin. Vuosikausien valmisteluiden sijaan aikaa on vain muutama viikko. Puvun ja sormuksen valinta vie ajatukset tulevan puolison luo. Mitä tämä mahtaa tehdä? Ja ennen kaikkea: kuka tämä mahtaa olla? Tres ja Vanessa, Neil ja Samantha sekä David ja Ashley eivät tiedä tulevasta puolisostaan edes tämän nimeä. Lisäksi jokainen morsian ja sulhanen pääsee polttareihin viettämään viimeistä iltaansa sinkkuna. Vielä on mahdollista perääntyä koko hankkeesta. Vievätkö hermot voiton vai pitääkö pokka alttarille saakka? Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 1h 32min
 • 3. Hämmentävä häähetki
  3. Hämmentävä häähetki

  Kausi 3, 3/15. Hääpäivä on koittanut! Tänään selviää, vievätkö panikoivat parit seremonian loppuun saakka. Onko vastassa ritari vai sammakko, unelmien prinsessa vai pikemminkin noita-akka? Se on varmaa, että alttarilla koetaan sekä miellyttäviä että miettimään pistäviä yllätyksiä. Vihkimisen lisäksi luvassa on hääkuvien ottaminen, häävalssia, koskettavia puheita sekä hauskoja hetkiä. Hääyökin häämöttää horisontissa. Tästä alkaa kuuden viikon yhteinen taival jokaiselle parille, joka uskaltaa sanoa alttarilla ¿tahdon¿. Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 4. Kokka kohti paratiisia
  4. Kokka kohti paratiisia

  Kausi 3, 4/15. Vihkiminen ja hääjuhla ovat ohi, ja on ensimmäisen yhteisen yön aika. Parit ovat vielä tuiki tuntemattomia toisilleen, mutta houkutteleeko hääyö osan pareista romantiikan pariin? Heti hääyön jälkeen on häämatkan vuoro. Sujuuko kaikki kitkatta, vai onko paratiisiin luvassa ongelmia? Romanttinen ympäristö luo läheisyyteen rohkaisevat puitteet, mutta mikään ei ole taattua. Kestävän liiton pohjalla on luja ystävyys, johon tarvitaan tuntikausien tutustuminen. Riittääkö pareilla kärsivällisyyttä vuoteen jakavaa vierasta ihmistä kohtaan? Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 5. Pakkoloma paratiisissa
  5. Pakkoloma paratiisissa

  Kausi 3, 5/15. Kuherruskuukausi jatkuu! Sokkohäistä on nyt viisi päivää aikaa, ja häämatka lähenee loppuaan. Vastanaineet pääsevät vihdoin tutustumaan toisiinsa hieman syvällisemmin yhteisten aktiviteettien merkeissä. Puitteet ovat täydelliset romanttiselle illalle, mutta syttyykö kaikkien puolisoiden välille säpinää ja sähköä? Romanttinen kiinnostuskaan ei toisaalta takaa varmuutta siitä, että toinen on tosissaan liiton suhteen. Miten hyvin voi oppia tuntemaan viidessä päivässä? Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 6. Hynttyyt yhteen
  6. Hynttyyt yhteen

  Kausi 3, 6/15. Häämatkan viimeinen päivä koittaa, ja matka takaisin kotikaupunkiin on edessä. Seuraava askel eli yhteinen elämä uuden puolison kanssa odottaa. Yhteisen kodin etsimisen myötä on keskusteltava raha-asioista. Hynttyiden yhteen lyöminen aiheuttaa sekä ahdistusta että odottavaista innostusta. Osa pareista on yhä epävarmalla maaperällä, kun taas osa odottaa tulevaa viikkoa toiveikkaana. Lähentääkö yhteinen arki pareja vai repiikö eron partaalle? Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 7. Hyvä, paha isänpäivä
  7. Hyvä, paha isänpäivä

  Kausi 3, 7/15. Parit asettuvat uusiin koteihinsa. Yhteiselo ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, kun uunituoreesta aviopuolisosta paljastuu pikku hiljaa uusia puolia. Tunteita herättää myös isänpäivä, jota juhlitaan yhdessä uuden, laajentuneen suvun kesken. Saadaanko uusia perhesiteitä solmittua vai hukuttavatko vaikeat muistot alleen kaiken muun? Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 8. Kipinöitä, onko niitä?
  8. Kipinöitä, onko niitä?

  Kausi 3, 8/15. Parit ovat olleet yhdessä kaksi ja puoli viikkoa. Sekä henkisen että fyysisen yhteyden etsiminen jatkuu edelleen. Eri parit ovat eri vaiheessa prosessia. Tässä vaiheessa avioliittokoetta olisi suotavaa, että läheisyyttä olisi edes jonkin verran, mutta omista tarpeista kertominen ei ole kaikille yhtä helppoa. Tohtori Logan saapuu vieraisille mukanaan tehtäviä, joiden avulla pari voi tutustua toisiinsa kaikilla tasoilla. Saavatko parit sytytettyä välilleen edes vaatimattoman valkean, vai roihuaako rakkaus jo valtoimenaan? Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 9. Takaisin lähtöruutuun?
  9. Takaisin lähtöruutuun?

  Kausi 3, 9/15. Ollaan puolivälissä koetta. Onnistuvatko parit luomaan välilleen yhä syvemmän yhteyden? Vieras puoliso on jo tullut jonkin verran tutummaksi, mutta toisen alituinen lukeminen ottaa kuitenkin koville. Myös erotiikka-asiat mietityttävät. Vanhat skismat voivat nostaa päätään juuri silloin, kun niitä vähiten odottaisi. Tohtori Joseph käy jututtamassa pareja ja auttamassa solmuun menneissä tilanteissa, ja kyyneleiltäkään ei voida välttyä. Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 10. Odotukset uusiksi
  10. Odotukset uusiksi

  Kausi 3, 10/15. Kolme ja puoli viikkoa kestänyt avioelämä on pistänyt odotukset uusiksi. Fyysinen läheisyys ei ota vieläkään tulta alleen kaikilla pareilla, ja hermoja kiristellään useissakin neuvonpidoissa. Hengellinen neuvonantaja ja rabbi Greg käy rohkaisemassa pareja yhteisen puuhastelun pariin, jotta yhteisiä muistoja syntyisi. Ne voivat kantaa vaikeiden aikojen yli tilanteissa, joissa yhteistä ääntä ei millään tahdo löytyä. Ystävyyden vaaliminen voi lopulta johtaa suuren rakkaustarinan syntymiseen. Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 11. Vapaudenkaipuun kaikuja
  11. Vapaudenkaipuun kaikuja

  Kausi 3, 11/15. Liittoa on takana nyt kolme viikkoa, ja kaikki parit ovat ottaneet askelia onnellisen liiton suuntaan. Parit järjestävät tahoillaan itsenäisyyspäivän kekkerit, joissa grillataan muutakin kuin ruokaa. Juhlavieraita kiinnostaa, miten pareilla on sujunut. Intensiivinen juhlapyhä laukaisee riitasointuja, joita tasoitellaan omassa rauhassa. Mitä tehdä, kun unelmat uhkaavat karata käsistä? Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 12. Romantiikkaa ja riidan rippeitä
  12. Romantiikkaa ja riidan rippeitä

  Kausi 3, 12/15. Naimisissa on nyt oltu viitisen viikkoa. Edellisellä viikolla törmättiin ongelmiin, kun Asheylle paljastui, että David oli pyytänyt toista naista drinkille. Samaten Vanessa kyseenalaisti Tresin sitoutumisen aviomiehen rooliin. Apuun saapuu tohtori Logan, joka yrittää neuvoillaan palauttaa rauhan maahan. Kasvattavatko riidat liian syvän kuilun aviopuolisoiden välille, vai löytyykö sopu? Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 13. Tule takaisin, onni!
  13. Tule takaisin, onni!

  Kausi 3, 13/15. Takana on nyt viisi avioliitontäyteistä viikkoa, ja on aika korjata viime viikon kömmähdyksiä. Tohtori Pepper käy Davidin ja Ashleyn luona antamassa kriisiapua. Koe lähenee loppuaan, ja aika on käymässä vähiin. Päätöksenteon aika kummittelee jo parien mielessä, ja tunnelmat ovat ailahtelevaiset. Pystyvätkö he kohentamaan edelleen välejään viimeisen viikon koittaessa? Parit viettävät aikaa yhteisen puuhastelun merkeissä, joka auttaa heitä toivottavasti luomaan yhä syvemmän yhteyden. Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 14. Päätöksen aika, osa 1/2
  14. Päätöksen aika, osa 1/2

  Kausi 3, 14/15. Tässä jaksossa yhden parin pitää päättää, jäädäkö yhteen vai ottaako avioero. Onko rakkaus löytynyt? Painavatko hyvät hetket huonoja enemmän vaakakupissa? Jaksossa nähdään myös kertaukset kaikkien parien taipaleista. Lisäksi jokainen kokelas käy vakavan keskustelun läheisensä kanssa suuren päätöksen aattona. Hyvät neuvot ovat kalliit, jotta päätös olisi varmasti oikea. Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min
 • 15. Päätöksen aika, osa 2/2
  15. Päätöksen aika, osa 2/2

  Kausi 3, 15/15. Kuuden viikon ihmiskoe saa päätöksensä, kun loputkin parit joutuvat ilmoittamaan suunnitelmansa avioliittoa ajatellen. Lisäaika ei olisi pahitteeksi kummallekaan pareista, mutta päätös on silti tehtävä. Menneet vääryydet vellovat vielä mielessä, mutta onko yhteys kuitenkin tarpeeksi syvä, jotta liittoa kannattaisi jatkaa? Kyyneliltä ei vältytä tässä tunteikkaassa päätösjaksossa. Amerikkalainen realityohjelma.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 41min