Näe minut
1. Lapsisotilaat ja aviopari

1. Lapsisotilaat ja aviopari
1. kausi, 1. Lapsisotilaat ja aviopari
1. kausi, 1. Lapsisotilaat ja aviopari
Täysin uudenlainen, dokumentaariseen tyyliin toteutettu australialainen realitysarja, joka herkistää kovasydämisenkin katsojan. Joka jaksossa kaksi toisistaan vieraantunutta henkilöä istuu puhumatta kasvot vastakkain ja katsoo toista herkeämättä suoraan silmiin vähintään viiden minuutin ajan. Kun katsekontakti herpaantuu ja äänetön keskustelu päättyy, pari viedään eri huoneisiin hengähtämään yksin ajatustensa kanssa. Samalla molemmat tekevät painavat päätöksensä, että haluavatko he sopia ongelmalliset välinsä vai poistua iäksi toistensa elämästä.
Australia Ulkomaiset
1. kausi
 • 4. Tunteet solmussa
  4. Tunteet solmussa

  Kausi 1, 4/6. Tunteet solmussa. Vieraantuneet isä ja poika kohtaavat toisensa, samoin riitaantuneet sisarukset. Zach haluaa nähdä kouluaikaisen ystävänsä seitsemän vuoden tauon jälkeen. Australialainen realitysarja.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 50min
 • 5. Riitasointuja
  5. Riitasointuja

  Kausi 1, 5/6. Riitasointuja. Entiset bänditoverit kohtaavat kymmenen vuoden tauon jälkeen. 49-vuotiaan Bretin isä katosi pojan elämästä 35 vuotta sitten. Sherrie haluaa tavata vanhan ystävänsä. Australialainen realitysarja.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 49min
 • 6. Särkyneitä lupauksia
  6. Särkyneitä lupauksia

  Kausi 1, 6/6. Särkyneitä lupauksia. Jac ei ole saanut luotua yhteyttä biologiseen isäänsä. 75-vuotias Barrie ei ole nähnyt Nigel-poikaansa yli 40 vuoteen. Entiset nuoruudenrakastetut kohtaavat. Australialainen realitysarja.

  Katseluaika päättyy 29.6.2022 klo 21:00

  Kesto 47min
 • 1. Lapsisotilaat ja aviopari
  1. Lapsisotilaat ja aviopari

  Kausi 1, 1/6. Ayik muutti Australiaan pakolaisena Etelä-Sudanista vuonna 1996. Hän on entinen lapsisotilas, joka meni Australiassa naimisiin ja sai nyt jo 10-vuotiaan pojan. Vanhempi lapsisotilas Anyang kidutti Etelä-Sudanissa Ayikin kaltaisia karkureita, ja nyt he kohtaavat toisensa kasvokkain. Sue ja Gary olivat naimisissa 33 vuoden ajan, kunnes he erosivat kolme vuotta sitten. Sue haluaa tavata Garyn nähdäkseen, voiko suhteen vielä pelastaa. Australialainen realitysarja, jossa ihmiset kohtaavat toisensa tavoitteenaan selvittää ongelmalliset välinsä.

  Katseluaika päättyy 30.6.2022 klo 20:59

  Kesto 55min
 • 2. Vanhemmat ja lapset
  2. Vanhemmat ja lapset

  Kausi 1, 2/6. Shelley haluaa tavata isänsä, joka hylkäsi perheen, kun tytär oli noin kymmenvuotias. Yksinhuoltajaäiti Jenny on menettänyt yhteyden parikymppiseen poikaansa, koska äiti suosii kiinalaista kulttuuria, kun taas poika haluaisi elää australialaiseen tapaan. Eduardo kertoo homoseksuaalisuudestaan entiselle parhaalle ystävälleen. Australialainen realitysarja, jossa ihmiset kohtaavat toisensa tavoitteenaan selvittää ongelmalliset välinsä.

  Katseluaika päättyy 30.6.2022 klo 20:59

  Kesto 50min
 • 3. Sukulaissuhteita
  3. Sukulaissuhteita

  Kausi 1, 3/6. Kayleigh'n vanhemmat erosivat, kun hän oli alle vuoden ikäinen. Yhteys isään katkesi, ja nyt 25-vuotias Kayleigh tapaa Peter-isänsä 18 vuoden tauon jälkeen. Blythen isoäiti muutti Thaimaasta Australiaan 50 vuotta sitten ja hoiti aikanaan paljon Blythea, joka oli ensimmäinen lapsenlapsi. Kun toinen lapsenlapsi syntyi, isoäidin lausumat sanat loukkasivat Blythea niin rajusti, että lopulta välit katkesivat. Blythe haluaa kuitenkin korjata tilanteen. Sisarukset Taylor ja Tynan olivat aikanaan läheisiä, mutta vanhempien ero muutti tilanteen. Vaikka sisarukset asuvat samassa kodissa ja näkevät päivittäin, nuorempi sisar Taylor haluaa luoda paremman yhteyden isoveljeensä. Australialainen realitysarja, jossa ihmiset kohtaavat toisensa tavoitteenaan selvittää ongelmalliset välinsä.

  Katseluaika päättyy 30.6.2022 klo 20:59

  Kesto 1h 2min