Luokkajuhlat
3. Kape Aihinen ja Juha Perälä

Luokkajuhlat

3. Kape Aihinen ja Juha Perälä
1. kausi, 3. Kape Aihinen ja Juha Perälä
1. kausi, 3. Kape Aihinen ja Juha Perälä
83% tykkäsi
Luokkajuhlat on ohjelma, jossa koko kansan rakastamat näyttelijät, muusikot, urheilijat ja viihdemaailman tähdet muistelevat ihanan kamalia kouluaikojaan vanhojen koulukavereittensa kanssa. Illan päätteeksi yksi luokka voittaa hauskat luokkajuhlat. Ruotsissa Klassfesten-ohjelma on ollut menestys. Sitä on nähty TV4:llä jo useampi tuotantokausi, ja siitä on tullut nopeasti supersuosittu ja katsojien rakastama. Julkisuudesta tutut henkilöt koulumuistojen pariin johdattaa Marja Hintikka.
Tekstit:
suomi
1. kausi
 • 1. Mikko Kuustonen ja Jarkko Niemi
  1. Mikko Kuustonen ja Jarkko Niemi

  Kausi 1, 1/9. Marja Hintikan luotsaaman ohjelman ensimmäisessä jaksossa upeista luokkajuhlista yhdessä vanhojen koulukavereidensa kanssa kilpailevat koko kansan rakastama muusikko Mikko Kuustonen ja palkittu suosikkinäyttelijä Jarkko Niemi. Luokkajuhlat on koko perheen vauhdikas viihdeohjelma, jossa muistellaan tähtivieraiden kouluaikoja aina seitsemänkymmentäluvulta viime vuosiin ja kilpaillaan upeiden luokkajuhlien voitosta hauskoissa ja hullunkurisissa tehtävissä.

  Katseluaika päättyy 23.11.2023 klo 21:59

  Kesto 1h 6min
 • 2. Arja Koriseva ja Veronica Verho
  2. Arja Koriseva ja Veronica Verho

  Kausi 1, 2/9. Mahtavista luokkajuhlista vanhojen koulukavereidensa kanssa tänään kilpailevat koko kansan rakastama iloinen laulajalegenda Arja Koriseva sekä moninkertaisesti palkittu radiojuontaja ja tubettaja Veronica Verho. Luokkajuhlat on Marja Hintikan luotsaama koko perheen vauhdikas viihdeohjelma, jossa muistellaan tähtivieraiden kouluaikoja aina seitsemänkymmentäluvulta viime vuosiin ja kilpaillaan upeiden luokkajuhlien voitosta hauskoissa ja hullunkurisissa tehtävissä.

  Katseluaika päättyy 23.11.2023 klo 21:59

  Kesto 1h 6min
 • 3. Kape Aihinen ja Juha Perälä
  3. Kape Aihinen ja Juha Perälä

  Kausi 1, 3/9. Marja Hintikan luotsaamassa ohjelmassa upeista luokkajuhlista vanhojen koulukavereidensa kanssa tänään kisaavat huippukokki Kape Aihinen sekä media-alan moniottelija Juha Perälä. Luokkajuhlat on koko perheen vauhdikas viihdeohjelma, jossa muistellaan tähtivieraiden kouluaikoja aina seitsemänkymmentäluvulta viime vuosiin ja kilpaillaan upeiden luokkajuhlien voitosta hauskoissa ja hullunkurisissa tehtävissä, kun tähdet kohtaavat koulukavereidensa kanssa vuosien jälkeen.

  Katseluaika päättyy 23.11.2023 klo 21:59

  Kesto 1h 7min
 • 4. Diandra Flores ja Olli Herman
  4. Diandra Flores ja Olli Herman

  Kausi 1, 4/9. Mahtavien luokkajuhlien voitosta vauhdikkaassa koko perheen viihdeohjelmassa tänään kilpailevat rakastetut muusikot Diandra Flores ja Olli Herman. Mukana hullunkurisissa tehtävissä kilpailemassa ovat tähtivieraiden koulu- ja bändikaverit, joilla on kerrottavanaan ennenkuulumattomia tarinoita ja koulumuistoja tähtien kouluvuosilta. Ohjelman juontaa upea Marja Hintikka.

  Katseluaika päättyy 23.11.2023 klo 21:59

  Kesto 1h 6min
 • 5. Pekka Pouta ja Paula Noronen
  5. Pekka Pouta ja Paula Noronen

  Kausi 1, 5/9. Marja Hintikan johdolla upeista luokkajuhlista tänään kilpailevat koko kansan rakastama suosikkimeteorologi Pekka Pouta sekä menestyskirjailija ja sanataituri Paula Noronen. Mukana hauskoissa ja hullunkurisissa tehtävissä kilpailemassa ovat tähtivieraiden koulukaverit, joilla on hihassaan ennenkuulumattomia tarinoita ja nostalgisia muistoja yhteisiltä kouluvuosiltaan tähtien kanssa.

  Katseluaika päättyy 23.11.2023 klo 21:59

  Kesto 1h 6min
 • 6. Ali Jahangiri ja Eero Ettala
  6. Ali Jahangiri ja Eero Ettala

  Kausi 1, 6/9. Tänään hulvattomista luokkajuhlista vanhojen koulukavereidensa kanssa kilpailevat palkittu koomikko Ali Jahangiri sekä menestynyt lumilautailija Eero Ettala. Luvassa on hullunkurisia tehtäviä ja ennenkuulumattomia tarinoita sekä nostalgisia muistoja tähtivieraiden kouluvuosilta, kun vanhat koulukaverit kohtaavat vuosien jälkeen. Ohjelman juontaa upea Marja Hintikka.

  Katseluaika päättyy 23.11.2023 klo 21:59

  Kesto 1h 6min
 • 7. Miia Nuutila ja Aki Linnanahde
  7. Miia Nuutila ja Aki Linnanahde

  Kausi 1, 7/9. Mahtavista luokkajuhlista vanhojen koulukavereidensa kanssa tänään kilpailevat rakastettu suosikkinäyttelijä Miia Nuutila sekä radiojuontaja ja media-alan moniottelija Aki Linnanahde. Luvassa on hulvattomia tehtäviä ja ennenkuulumattomia tarinoita sekä nostalgisia muistoja tähtivieraiden kouluvuosilta, kun tähdet kohtaavat vanhojen koulukavereidensa kanssa. Ohjelman juontaa upea Marja Hintikka.

  Katseluaika päättyy 23.11.2023 klo 21:59

  Kesto 1h 6min
 • 8. Vicky Rosti ja Viki Eerikkilä
  8. Vicky Rosti ja Viki Eerikkilä

  Kausi 1, 8/9. Upeiden luokkajuhlien voitosta tänään kilpailevat koko kansan oma huippuartisti Vicky Rosti sekä rakastettu radiojuontaja Viki Eerikkilä. Mukana hullunkurisissa tehtävissä kilpailemassa ovat tähtien vanhat koulukaverit, joilla on hihassaan nostalgisia muistoja ja ennenkuulumattomia tarinoita yhteisiltä kouluvuosilta. Ohjelmaa luotsaa upea Marja Hintikka.

  Katseluaika päättyy 23.11.2023 klo 21:59

  Kesto 1h 6min
 • 9. Esko Kovero ja Rosa Meriläinen
  9. Esko Kovero ja Rosa Meriläinen

  Kausi 1, 9/9. Kauden päätösjaksossa Marja Hintikan johdolla mahtavista luokkajuhlista kilpailevat tänään arki-iltojemme ilo ja rakastettu näyttelijä Esko Kovero sekä sanavalmis kirjailija ja kolumnisti Rosa Meriläinen. Hulvattomissa tehtävissä luokkajuhlien voitosta mukana kilpailemassa ovat tähtivieraiden koulukaverit, joilla on nostalgisia tarinoita kouluvuosilta kerrottavanaan, kun tähdet kohtaavat koulukavereidensa kanssa vuosien jälkeen.

  Katseluaika päättyy 23.11.2023 klo 21:59

  Kesto 1h 7min